Politika privatnosti

3DIzajn, obrt za izradu 3D vizualizacija, dizajn interijera i grafički dizajn, vl. Iris Dejanović, Zagrebačka 1, Rijeka, OIB: 18178105295, odgovorno brine o Vašoj privatnosti i zaštiti Vaših osobnih podataka. U tu svrhu smo donijeli Pravila privatnosti kako bismo Vas informirali o podacima koje sakupljamo, na koji način ih  sakupljamo te kako obrađujemo Vaše osobne podatke.

Korištenje stranice 3DIzajn.hr

Vlasnik stranice www.3DIzajn.hr je Iris Dejanović kao vlasnik obrta 3DIzajn. Prilikom posjeta određeni podaci i statističke informacije automatski se prikupljaju putem „kolačića“. Kolačići nas informiraju o Vašem korištenju stranice a uključuju:

  • Najposjećenije stranice
  • Najgledanije stranice
  • Poveznice prema našoj web stranici
  • Vrijeme provedeno na našoj web stranici
  • Vaša IP adresa
  • Podaci uređaja s kojeg ste pristupili (desktop, tablet ili mobitel)
  • Jezik uređaja
  • Vrsta pretraživača

a u svrhu uređenja naše web stranice kako bi našim posjetiteljima pružili bolje korisničko iskustvo.

U svrhu prikupljanja podataka koristimo analitičke alate za analizu posjeta na web stranici, poput Google Analyticsa

Naša stranica može sadržavati poveznice na neke druge internetske stranice. Te stranice imaju svoja pravila privatnosti te Vas molimo da ih pregledate. Tim pravilima ne upravljamo i za njih nismo odgovorni.

Sigurnost

Osobni podatak je onaj podatak koji Vas može direktno ili indirektno identificirati.

Osobne podatke koje nam možete ostaviti su Vaše ime, prezime i mail adresa. Vaše osobne podatke koristimo isključivo kako bismo odgovorili na Vaš upit koji nam ostavite u kontakt formi. Vaše osobne podatke ne dijelimo s trećim stranama.

Vaše podatke zadržavamo onoliko dugo koliko je potrebno da odgovorimo na Vaš upit. Vaši podaci biti će automatski obrisani nakon godinu dana.

Društvene mreže – Facebook i Instagram

Sa stranice 3dizajn.hr možete pristupiti našem Facebook i Instagram profilu. Time napuštate naše stranice i prihvaćate pravila koja su propisana na tim stranicama. http://www.facebook.com/policy.php https://help.instagram.com/519522125107875

Korištenje internetske stranice za mlađe od 18 godina

Sadržaj koji se nalazi na stranici 3DIzajn.hr primjeren je za osobe mlađe od 18 godina. Ukoliko ste mlađi od 18 godina, molimo Vas da svoje podatke ne ostavljate na web stranici.

Izmjena, nadopuna i brisanje podataka

U svakom trenutku, podatke koje ste nam ostavili putem kontakt forme možete izmijeniti, nadopuniti ili zatražiti brisanje navedenih podataka na mail adresi iris.dejanovic@gmail.com te u tu svrhu ne trebate ostaviti nikakvo obrazloženje.

Call Now Button