Koordinacija izvedbe radova i projektantski nadzor

Koordinacija izvedbe radova

Pretvorimo Vaš projekt u stvarnost!

Krenuti u izvedbu radova korak je koji trebate dobro i detaljno isplanirati. Za to je potrebno znanje, vrijeme i volja. Te tri osnovne komponente uključene su u našu ponudu.

3DIzajn nudi komunikaciju s majstorima i/ili izvođačima radova. Dodatno pojašnjavanje i upute tijekom izvedbe, uključujući i dodatne izvedbene nacrte kako bi Vaš projekt tekao glatko. 

Također možemo za Vas izraditi dokaznicu mjera. Dokaznica mjera je iskaz svih količina radova i materijala unutar projekta. Uz mapu uređenja i dokaznicu mjera možete sami krenuti u kupovinu opreme i realizaciju radova. Ako nemate vremena i strpljenja 3DIzajn će to odraditi za Vas.

Projektantski nadzor

Projektantski nadzor nad izvedbom Vašeg projekta je da 3DIzajn prisustvuje na terenu u tijeku izvedbe radova. Želite li da tijek radova bude završen u planiranom roku i u skladu s projektom?

Vrlo je uobičajeno da se na terenu pojavi neki tehnički detalj koji traži malu izmjenu ili prilagodbu projekta.
Većina detalja isplanirana je i predviđena idejnim rješenjem. Planovi su tu da se mijenjaju. Nekada tek za vrijeme radova primijetimo da nešto može biti bolje, funkcionalnije ili samo drugačije… Mi možemo biti ta tehnička spona između Vas i izvođača te time pravilno i na vrijeme riješiti detalje.

Uštedite svoje vrijeme i izbjegnite uz našu pomoć moguće pogreške pri izvođenju radova i prepustite nama sve što usluga Koordinacija izvedbe radova i projektantski nadzor nudi!

Call Now Button