Galerija

PREUREĐENJE DIJELA STANA Vežica

Projektni zadatak je bio preuređenje stana, svih prostorija osim spavaćih soba, od hodnika, preko wc-a i kupaone, do dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone.
Jedan od ograničavajućih faktora je bio ostavljanje mahagoni parketa, koji je vrlo kvalitetan i u dobrom stanju, te su ga klijenti odlučili zadržati. 
Hodnik, WC i kupaonu smo kompletno preuredili reorganizavši raspored kupaone u cilju dobivanja velike walk in kade. Prostor dnevnog boravka, blagovaone i kuhinje smo poprilično reorganizirali s obzirom da je postojeće stanje bilo poprilično zagušeno i prenatrpano.
Kao što zadovoljni klijenti kažu, dobili smo potpuno novi prostor, ali nećemo puno morati mjenjati navike. FengShui smo diskretno “umješali” gdje god se moglo.

PREUREĐENJE DIJELA STANA Klenovica

Projektni zadatak je bio preuređenje i prilagodba dijela stana u kvadraturi od 40-tak kvadrata.
Radila se reorganizacija prostora u maloj improviziranoj kupaoni, velikoj kupaoni, uvođenje radne sobe, walk in ormara i kuhinje koja je vrlo specifična svojom veličinom i sadržajem. 
Funkcija je bila u prvom planu pa je taj dio bio bitan za zadovoljiti, te se uklopiti u postojeće podove koji se nisu mjenjali.

PREUREĐENJE DIJELA STANA Viškovo

Projektni zadatak je bio preuređenje postojećeg prostora dnevnog boravaka, kuhinje i blagovaone, te jedne dječje sobe. Na terenu smo naišli na jednu veselu dinamičnu obitelj u prostoru novogradnje koji nisu stigli planski dovršiti te dijelove, pa je uređenje toga bilo više improvizirano. Naš zadatak je bio elegantno uklopiti novi dizajn u postojeće stanje opremom i dekorima, a usput poštimati raspored gdje je potrebno, te pronaći opremu na tržištu. Feng Shui smo također implantirali gdje se može, da bude u skladu sa željema klijenata.

PREUREĐENJE STANA Ičići

Projektni zadatak je bio preuređenje stambenog prostora koji služi za turistički najam. S obzirom da je zadnje preuređenje bilo dosta davno, trebalo je sve malo modernizirati. Također se dosta poradilo na poboljšanju rasporeda prostora, od kupaone i kuhinje, preko sobe I, do dnevnog boravka koji je dobio potpunu novu funciju i izgled, kao centralno mjesto u stanu.
S obzirom da u budućnosti vlasnik želi povremeno prostor iznajmljivati, a povremeno i stanovati, trebalo je uzeti u obzir sve zahtjeve i uklopiti ih u prostor. Naravno da smo u cijeli dizajn “umješali” Feng Shui gdje god se moglo radi bolje komunikacije korisnika u prostoru, a i za poslovanje.

PREUREĐENJE STANA Mlaka

Projektni zadatak je bio kompletno preuređenje stana od 75 kvadrata koji će služiti za turistički najam. Na terenu smo pronašli stan u dosta lošem stanju, ali sa vrlo solidnim rasporedom prostorija, sa pogledom na more s jedne strane, a s druge na grad Rijeku, tako da će budući turisti zbilja uživati u pravom doživljaju našeg grada. 
S obzirom da je raspored bio dobar otpočetka, nismo ga previše niti mjenjali, a cijeli stan smo odlučili jednim romantičnim, poluklasičnim stilom preobući prilagodivši ga modernom vremenu, ali ostavivši dio onoga što je nekoć neki projektant prije stotinjak godina baš lijepo zamislio.

PREUREĐENJE STANA U “TRBUHU” RIJEKA Tržnica

Projektni zadatak je od jednog starinskog stana od nekih 80 kvadrata, napraviti dvije novisne cjeline apartmana za turistički najam. tehničkih izazova je bilo dosta s obzirom da ja kao inženjer poštujem pravila struke, a trebalo je svaki apartman opremiti sa jednom kupaonom, normalnom kuhinjom, spavaćim dijelom i prostorom za dnevni boravak, odnosno uklopiti se u postojeće instalacije i konstrukciju. Također je izazov bio s obzirom da stan nema skoro uopće dnevnog svjetla u više od pola stana, pa se to nadomještalo dobrim odabirom boja, materijala i naravno umjetne rasvjete. U jedan od njih se komotno smjestila i sauna. 
Dobilo se na kraju 2 vrlo simpatična moderna gradska apartmana, ali ipak opremljenim i za dugoročniji najam novih korisnika.

PREUREĐENJE STANA U TIJEKU IZGRADNJE Trsat

Projektni zadatak je bio prvo manja preinaka u organizaciji prostora stana od 80 kvadrata za stanovanje na Trsatu u smislu dobivanja više korisnog prostora, implantacija izmjene u tijek izgradnje u projekt izvedbe, potom dizajn kompletnog interijera, preporuka i pronalazak opreme i tehnički nacrti za izvedbu.
Preinake su odrađene nježno i pažljivo da se ne naruši već isprojektirana konstrukcija ili instalacije. Što se tiče dizajna, išlo se na moderni minimalistički stil, sa toplim smeđim, beige i antracit tonovima. Implentiralo se FengShui koliko god se moglo.

PREUREĐENJE STAMBENOG PROSTORA Krimeja

Projektni zadatak je bio poprilično izozovan, ali samim i time zanimljiviji, s obzirom da je klijentica imala ideju što želi, ali to nije bilo jednostavno na prvi pogled. S obzirom na dugogodišnje kvalitetno i dugotrajno uređenje postojećeg prostora, klijentica je zaželjela preuređenje bez rušenja, ali sa vrlo specifičnim zahtjevima.
Naime, zadatak je bio “sakriti” postojeće polukružno stepenište i projektiranje i interpoliranje novog manjeg, s ormarom po mjeri kojeg je trebalo osmisliti sa dostupnošću sa 2 strane, te naravno uklapanjem bojama i stilom sa novim i starim (koji ostaje) uređenjem.
Ormar je trebalo isprojektirati i tehnički postaviti tako da izgleda kao da je oduvijek tamo. Nadalje, interpolirali smo moderni minemalistički kamin u prostoru da dobije neku novu dimenziju i atmosferu, naravno također bez rušenja i većih zahvata.
Uveli smo također postavu potpuno novih vodilica i formi zavjesa, kao i dodatne zidne obloge i boje, te je isprojektirana nova kuhinja i spušteni strop sa novom rasvjetom u kuhinji. Konačno rješenje izvsno napravljeno i za klijenticu i za nas.

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Matulji

Projektni zadatak je bio izrada idejnog rješenja uređenja jedne neklasične stomatološke ordinacije, točnije 3 ordinacije skupa sa pratećim prostorima. Ideja i želja klijenata je bila da pacijenti nemaju osjećaj da su došli na klasično medicinsko mjesto, nego u prostor koji djeluje puno opuštenije za boravak, od same recepcije, pa do ordinacija. Odrađeno je idejno rješenje s organizacijom kompletnog rasporeda, tehnički nacrti opreme, spuštenih stropova i rasvjete, preko preporuke i pronalaska kompletne opreme. Naravno, cijelo vrijeme se vodilo računa o FengShui-ju koliko god se moglo s obzirom da su klijenti bili otvoreni za to, što bi im trebalo koristiti u daljnjem poslovanju i odnosu sa zaposlenicima.

ORGANIZACIJA RASPOREDA I 3D VIZUALIZACIJA Rijeka

Projektni zadatak je bio pomoć pri organizaciji “openspace” prostora kuhinje, blagovaone i dnevnog boravka za jednu mladu obitelj. Izradom 3D vizualizacije klijenti su dobili uvid kako će izgledati budući prostor, a stručnim savjetovanjem i pomoći pri organizaciju rasporeda napravili smo najbolje moguće rješenje.

IDEJNO RJEŠENJE ORGANIZACIJE RASPOREDA NOVOG STANA U POTKROVLJU Kostrena

Projektni zadatak je bio idejno rješenje organizacije kompletnog rasporeda zidova i opreme u novoplaniranom potkrovnom stanu za jednu mladu obitelj s jednim malim djetetom i drugim na putu. Bilo je poprilično zahtjevno udovoljiti svim željama klijenata, a pritom uspjeti održati zdrav FengShui u prostoru, ali nizom kompromisa smo uspjeli u tome. Odrađeni tehnički nacrti i 3D vizuali prostora.

PREUREĐENJE PENTHOUSA Marčeljeva Draga

Projektni zadatak je bio douređenje i donekle preuređenje penthousa u novogradnji u luksuznom dijelu grada Rijeke.
Trebalo se rješenjem uklopiti u postojeći prostor, sa što manje radikalnih izvedbenih podhvata. Tako da smo sačuvali sve instalacije i uveli samo pokoju novu elektroinstalaciju.
S obzirom da je prostor imao kompletno postavljene vrhunske podne i zidne obloge, trebalo se nadovezati na postojeće materijale i uklopiti nove.
Odrađeno je idejno i izvedbeno rješenje organizacije rasporeda opreme, detaljno definirane nove podne i zidne obloge, detaljno definirana oprema, zavjese i rasvjeta, te svi vezani detalji.
Nakon ovakvog plana tijek izvedbe bi trebao teći nesmetano.

PREUREĐENJE STAMBENOG PROSTORA Zamet

Projektni zadatak je bio izrada idejnog rješenja preuređenja stambenog prostora za mladi moderni par. Kupaona je doživjela potpuno osvježenje, izmjenu rasporeda i ekonomičniju organizacije opreme unutar prostora.
Kuhinja, blagovaona i dnevni boravak su dobili potpono novi izgled rušenjem dijela pregradnog zida u smislu spajanja u jedna prostor. Također je cijeli prostor vrlo detaljno osmišljen, od podnih i zidnih obloga, preko definiranja kuhinje, te 2 specifična kutka za rad i odmor, s obzirom da klijenti jedan dio poslova odrađuju u HomeOffice-u.
Uklopljen je FengShui što je više moguće za lijepu energiju i nesmetanu komunikaciju unutar prostora.

PREUREĐENJE WC-a I KUPAONE Kozala

Projektni zadatak je bio izrada idejnog rješenja preuređenja WC-a i kupaone.
Idejno rješenje je uključivalo također i osmišljavanje novog rasporeda i organizacije opreme unutar relativno male kupaone. Također je uključena preporuka isprojektirane opreme i podnih i zidnih obloga, te je klijentu olakšana kupovina iste.
Unutar rješenja se vodilo što je moguće više računa o FengShui-ju da bi se kao konačno rješenje dobio prostor za svakodnevno opuštanje i osvježenje duha i tijela.

PREUREĐENJE STANA Kostrena

Projektni zadatak je bio kompletno preuređenje stana s namjenom za život jednog studenta, uz mogućnost dolaska obitelji u posjet. Tako da je relativno mali stan od oko 45m2 trebao postati multifunkcionalan. Uspjeli smo zadovoljiti i uskladiti većinu želja klijenta i u rekordnom roku organizirati i realizirati izvedbu, te i uloviti izvrsne popuste pri kupovini opreme 🙂

PREUREĐENJE SOBE Kastav

Projektni zadatak je bio prenamjena spavaće sobe u dječačku. Zatekli smo postojeću spavaću sobu s duplim krevetom i dosta namještaja po mjeri. Ostavili smo dio namještaja po mjeri koji se uklapao dimenzijama, pozicijom, estetikom i stanjem, a isprojektirali novu mladenačku sobu i implentirali novi namještaj koji se uklopio sa starim, te unjeli duha za jednog mladog dečka.

STAN RIJEKA Bulevard

Projektni zadatak je bio napraviti projekt preuređenja stana za jednu modernu emancipiranu mladu damu. Uspjeli smo ispuniti većinu želja klijentice i dobili jedan prekrasan stan, s predivnim pogledom na cijeli Kvarner.

STAN RIJEKA Vežica

Projektni zadatak je bio organizacija prostora i dizajn interijera kompletnog stana, izrada 3D vizuala, pomoć pri odabiru opreme, projektiranje iste, te dio izvedbenih nacrta za mušku osobu, koja u perspektivi želi dijeliti zajednicu s novom osobom. Tako da je trebalo uzeti u obzir želje investitora, ali isto tako po Feng Shui-u napraviti pristup novoj osobi u stanu.

STAN RIJEKA Brajda

Projektni zadatak je bio organizacija prostora i dizajn interijera kompletnog stana za 2 studentice koje primaju povremeno roditelje u posjetu, tako da se nije išlo na klasičnu postavku prostora nego je bilo bitno da svaka ima svoj zasebni prostor za spavanje, učenje i dnevni boravak, a da dijele samo ono što je neophodno. Rok je bio vrlo kratak i izvedba se izvodila paralelno s projektom, kao i izrada 3D vizuala i pomoć pri odabiru opreme. Feng Shui je uveden gdje god je bilo mogućnosti i želje investitora s obzirom na specifičan prostor i zahtjeve.

STAN PUNAT

Projektni zadatak je bio dizajn interijera dijela stana za
mladu obitelj s malim djetetom i psom. S obzirom da je stan bio dovršen i useljen, sa dizajnom se stalo dolaskom bebe u obitelj, pa se sad trebalo posvetiti uređivanju i davanju topline i ugođaja u nekoliko prostorija. Stan je imao većinu opreme, pa se trebalo
uklopiti i prilagoditi sa novom, dimenzijama i bojama.

PREUREĐENJE KUPAONE Matulji

Projektni zadatak je bio kompletno preuređenje kupaone za mladu obitelj s malim djetetom. Zahtjeva je bilo poprilično, a prostora malo, ali uspjeli sve ugurati, da bude funkcionalno, a opet prohodno i ugodno. Izrađeni su 3D vizuali, nacrti i odabir i usklađivanje boja.

STAN PULA

Projektni zadatak je napraviti reorganizaciju rasporeda sa postojećom opremom za umirovljenicu koju redovno osjećuje obitelj s unucima. Prostor je relativno mali pa je dnevni boravak multifunkcionalan, te ga je trebalo dobro osmisliti da bude prohodan, ugodan, a opet da ne izgubi na funkcionalnosti.

NAGRAĐENO IDEJNO RJEŠENJE NA „AMBIENTI” sajmu interijera

Projektni zadatak je bio na izložbenom prostoru od cca 100 m2 napraviti rješenje sa ugradbenim ormarima i kliznim vratima, što je trebalo Biti vizualno privlačno i zanimljivo, ali i statički stabilno. Moje rješenje je osvojilo 2.nagradu (srebrnu plaketu) između otprilike stotinu izlagača.

STAN RIJEKA Belveder

Projektni zadatak je bio dizajn interijera i organizacija rasporeda za modernu obitelj s dvoje male djece.
Također je trebalo ubaciti jedan prostor za ured.
S obzirom da nije bilo dovoljno kvadrata, trebalo je dobro osmisliti raspored, Poštujući pri tome nosivu konstrukciju, instalacije i planirani budžet.

STAN OPATIJA

Projektni zadatak je bio dizajn interijera, izrada 3D vizuala i nacrta kuhinje, blagovaone i dnevnog boravka unutar urbane vile.

STAN PULA

Projektni zadatak je bio dizajn interijera, 3D vizuali i organizacija rasporeda za par u srednjim godina čija djeca više ne žive s njima, poštujući pri tome nosivu konstrukciju i postojeće instalacije.

RIMSKI DOMUS Rijeka

Projektni zadatak je bio izrada 3D vizualizacije/rekonstrukcije Rimskog domusa, na osnovu segmenata i ostataka starih karata, te starih slika koje su mogle dočarati izgled objekta koji je postojao u Rijeci prije više stotina godina, kako izvana tako i iznutra.

KONCEPT PJEŠAČKOG MOSTA Rijeka

Projektni zadatak je bio izrada 3D vizualizacije koncepta pješačkog mosta u Rijeci preko Rječine, koji bi povezao direktno jedan ustajali dio Rijeke Sušak sa centrom grada.

VIŠESTAMBENA ZGRADA Ičići

Projektni zadatak je bio izrada 3D vizualizacije luksuzne višestambene zgrade na osnovu glavnog projekta. Trebalo je također odrediti materijale, boje i unutarnji dizajn na osnovnom idejnom nivou.

VIŠESTAMBENA ZGRADA Srdoči

Projektni zadatak je bio izrada 3D vizualizacije luksuzne višestambene zgrade na osnovu glavnog projekta. Trebalo je također osmisliti vanjski okoliš.

UGOSTITELJSKI VANJSKI PROSTOR UZ KAMP I APARTMANE Barcola, Trieste

Projektni zadatak je bio izrada koncepta vanjskog prostora uz more, odnosno uz kamp i apartmansko naselje. Prostor je trebao sadržavati dio ugostiteljskog dijela za sjedenje, te dio za sunčanje, presvlačenje i
Tuširanje nakon kupanja.

VIŠESTAMBENA ZGRADA Krk

Projektni zadatak je bio izrada 3D vizualizacije kompletne zgrade izvana na osnovu definiranog glavnom projekta, uključujući uređenje dijela okoliša. Također je trebao biti prikazan svaki stan zasebno s obzirom da se radi o komercijalnom objektu, pa potencijalni kupci mogu odmah vidjeti stanove i njihove pozicije.

SPORTSKA DVORANA Poličnik

Projektni zadatak je bio izrada 3D vizualizacije oko sportske dvorane. 3D model sportske dvorane je već bio napravljen od druge strane pa ga je trebalo interpolirati u novi okoliš, koji je dodatno i trebalo urediti.

URBANISTIČKI KONCEPT Ičići

Projektni zadatak je bio izrada 3D vizualizacije dijela Ičića na osnovu koncepta arhitekta.

URBANISTIČKI KONCEPT Marina, Alžir

Projektni zadatak je bio na osnovu koncepta arhitekta izrada 3D vizualizacije marine i okoliša oko nje.

ISTARSKE VILE

Projektni zadatak je bio izrada 3D vizualizacije arhitekture, interijera i eksterijera dvije luksuzne istarske vile na osnovu glavnog projekta.

GRAFIČKI DIZAJN PLAKATA, NALJEPNICA, TAPETA I ZIDNIH, PODNIH
I VISEĆIH VIZUALA U PROSTORU

Dizajniranje i grafička priprema za print vizuala velikih formata za razne tipove prostora, pretežno komercijalne namjene, te fotomontaža istih u konkretan prostor. Vrste takvih vizuala po želji mogu biti tapete, naljepnice za razne staklene površine, pregrade, plakati, podne naljepnice, obloge, itd. po želji i veličini, s prilagodbom prostoru.

PREUREĐENJE I VIZUALIZACIJA DNEVNOG BORAVKA Dražice

SURADNIK U PROJEKTIRANJU HOSTELA Zagreb

SURADNIK U PROJEKTIRANJU STANA Zagreb 1

SURADNIK U PROJEKTIRANJU STANA Zagreb 2

UREĐENJE I VIZUALIZACIJA DJEČAČKE SOBE Kastav

Call Now Button