O meni HR

Iza imena 3DIzajn ponosno stoji Iris Dejanović, radoznala i kreativna netipična inženjerka građevinarstva.
Najmodernijim licenciranim softverima oživjet ću svaku sliku kako bih Vam što bolje prezentirala projekt na kojem ćemo raditi. S obzirom da je moja strast osim dizajniranja interijera i 3D modeliranje, nisam to prepustila vanjskim suradnicima, nego ih volim sama odrađivati, pa samom izradom i virtualnom gradnjom usputno i riješavam razne tehničke detalje na koje nailazim, vezano za konstrukciju i instalacije, pa do kompletnog namještaja i dekora u prostoru. Na ovaj način JA kontroliram i upućena sam u sve segmente projekta, te izbjegavam tzv “gluhe” telefone. 

Svoje višegodišnje stručno znanje i iskustvo stjecala sam na brojnim projektima radeći na poslovima izrade troškovnika velikih modernih poslovnih i stambenih objekata u Berlinu, Hamburgu, Koelnu itd. (Koegel GmbH). Također vrlo vrijedno iskustvo stekla sam na poslovima uređenja interijera i preuređenja supermarketa Plodine. Jedno od istaknutijih iskustava je također rad u poduzeću Eduro na poslovima direktne prodaje i dizajniranja namještaja po mjeri, gdje sam osvojila 2. nagradu za rješenje izložbenog paviljona na Ambienti, sajmu interijera u Zagrebu. Bilo je tu nadalje dosta odrađenih projekata sa raznim renomiranim arhitektima, kako interijera tako i arhitekture, većinom stambene namjene za koju sam se i specijalizirala. Ali vrlo rado odrađujem i poslovne javne prostore koji su za mene posebno izazazovni jer isprojektirani u skladu sa Feng Shui – jem dobivaju dodatnu vrijednost vezano za ciljeve u poslovanju,  te odnose među zaposlenicama što nikako nije zanemarivo.

Radom na sebi i osobnim razvojem, kao i općenito istraživanjem svijeta oko sebe, otkrila sam Feng Shui i počela se iz hobija educirati u tom pogledu, tako da danas posjedujem dovoljno znanja i dizajniram u skladu s Feng Shui-jem. Osim tehničke, funkcionalne i estetske note vrlo mi je bitna i duhovna. Samim ulaskom u neki prostor intuitivno vidim i osjetim što bi tamo trebalo “popravljati”. Čak i malim Feng Shui preinakama se brzo osjeti olakšanje u prostoru, a cijeli projekt usklađen s njim jer definitvno puno više od samo lijepog prostora.

Privatno sam ponosna mama jednog tinejdžera, obožavateljica više sportskih aktivnosti od biciklizma, yoge, modernog plesa, rolanja, tenisa, šetnji kroz prirodu, a ostatak slobodnog vremena posvetim glazbi i druženju s dragim ljudima.

Od izmjere, izrade nacrta, izrade 3D vizualizacija i konačno dizajniranja kompletnog interijera, svaki posao odrađujem vrlo

  • stručno,
  • pouzdano,
  • pedantno,
  • kreativno i
  • sve u dogovorenom roku.

Za mene nema velikog ili malog projekta jer se svakom projektu posvećujem s jednakom strašću. Trudim se uvijek dobro upoznati svoje klijente, uvažavati što je više moguće njihove želje i biti im dobar stručni savjetnik, te uz redovitu i iskrenu komunikaciju dolaziti zajednički do konačnih rješenja prostora, sa kojima smo svi zadovoljni, i oni kao klijenti i ja kao stručnjak. Jer projekte izrađujem u skladu sa pravilima struke arhitekture, građevinarstva i dizajna, to je moja obaveza i odgovornost kao stručnjaka. Također redovito se educiram i pratim nove trendove u dizajniranju jer to današnje brzo vrijeme nameće. 

Ako je Vaš prostor i Vama bitan i trebate nekoga tko će Vam pomoći da ga stručno realizirate, tu sam za Vas!

Call Now Button