O meni HR

Iza imena 3DIzajn ponosno stoji Iris Dejanović, radoznala i kreativna netipična inženjerka građevinarstva.
Najmodernijim licenciranim softverima oživjet ću svaku sliku kako bih Vam što bolje prezentirala projekt na kojem ćemo raditi.

Svoje višegodišnje stručno znanje i iskustvo stjecala sam na brojnim projektima radeći na poslovima izrade troškovnika velikih modernih poslovnih i stambenih objekata u Berlinu, Hamburgu, Koelnu itd. (Koegel GmbH). Također vrlo vrijedno iskustvo stekla sam na poslovima uređenja interijera i preuređenja supermarketa Plodine. Jedno od istaknutijih iskustava je također rad u poduzeću Eduro na poslovima direktne prodaje i dizajniranja namještaja po mjeri, gdje sam osvojila 2. nagradu za rješenje izložbenog paviljona na Ambienti, sajmu interijera u Zagrebu. Bilo je tu nadalje dosta odrađenih projekata sa raznim renomiranim arhitektima, kako interijera tako i arhitekture, većinom stambene namjene.

 

Radom na sebi i osobnim razvojem, kao i općenito istraživanjem svijeta oko sebe, otkrila sam Feng Shui i počela se iz hobija educirati u tom pogledu, tako da danas posjedujem dovoljno znanja i dizajniram u skladu s Feng Shui-jem. Osim tehničke, funkcionalne i estetske note vrlo mi je bitna i duhovna. Samim ulaskom u neki prostor intuitivno vidim i osjetim što bi tamo trebalo “popravljati”. Čak i malim Feng Shui preinakama se brzo osjeti olakšanje u prostoru, a cijeli projekt usklađen s njim jer definitvno puno više od samo lijepog prostora.

Privatno sam ponosna mama jednog tinejdžera, obožavateljica više sportskih aktivnosti od biciklizma, yoge, modernog plesa, rolanja, tenisa, šetnji kroz prirodu, a ostatak slobodnog vremena posvetim glazbi i druženju s dragim ljudima.

Od izmjere, izrade nacrta, izrade 3D vizualizacija arhitektura, interijera, eksterijera i konačno dizajniranja kompletnog interijera, svaki posao odrađujem vrlo

  • stručno,
  • pouzdano,
  • pedantno,
  • kreativno i
  • sve u dogovorenom roku.

Za mene nema velikog ili malog projekta jer se svakom projektu posvećujem s jednakom strašću.
Ako je Vama bitan i trebate nekoga tko će Vam pomoći da ga realizirate, tu sam za Vas!

Call Now Button