Izvid, izmjera i fotodokumentacija prostora

Izrada nacrta postojećeg stanja i definiranje prostora prva je stvar od koje sve počinje, a u koje su uključeni:

  • Izvid
  • Izmjera prostora
  • Fotodokumentacija prostora

za one koji nemaju nacrt ili tlocrt. Kako biste spremno ušli u radove i planove oko uređenja nekretnine koju ste tek kupili, naslijedili ili dobili. Precizna izmjera prostora odnosi se na početak uređenja svakog interijera, a sve kako biste napravili kvalitetne izmjene u svom budućem životnom kutku ili radnom prostoru.

Mjerenje prostora

Na izvidu u prostoru se radi uvid u postojeće stanje kompletnog prostora, zidova, opreme i u kojem stanju je ta oprema, podne i zidne obloge i svega ostalog zatečenog u prostoru, svjetlećih tijela, postojećih instalacija…
Tada je prilika da na licu mjesta porazgovaramo detaljno o Vašim željama za uređenjem prostora, ako se radi o preuređenju što zadržati, a što obnoviti. 
Sve potrebne informacije također možete i sami dostaviti u elektronskom obliku (mjere i fotografije). Putem video poziva (npr. Zoom) možemo održati sastanak i definirati ciljeve za uređenje ili preuređenje, tako da nema prepreka gdje god se nalazili. Današnje vrijeme modernih tehnologija nam je to omogućilo, te uz otvorenu, redovnu i jasnu komunikaciju svaki projekt ćemo uspješno odraditi.

Uslugu, izmjere i fotodokumentacije prostora izvida nudimo i vanjskim suradnicima kojima je potrebno upotpuniti svoj projekt.

Call Now Button